MCC

Ticketing sistem

Ticketing sistem je web-bazirana platforma koja olakšava centralizaciju i upravljanje višekanalnim ulaznim zahtevima na jednom sistemu, kao i pretvaranje mejlova, telefonskih poziva, chat-ova i web zahteva u aktivne Ticket-e i njihovo organizovanje

Email Ticketing Sistem

Rešenje za bolje upravljanje mejlovima je da se automatski i inteligentno odgovori na dolazni mejl. Naš Ticketing modul zahteva slanje mejlova koristeći radni tok mejlova sa deljenom inbox poštom, filtrirajući dolazne poruke za podršku korisnicima i objedinjujući ih u centralizovanom sistemu za slanje i izdavanje e-mail poruka.

Koristeći fleksibilan radni mehanizam zasnovan na pravilima, e-mail se može konvertovati u helpdesk ulaznice koje su jedinstveno numerisane i dodeljene ispravnoj osobi ili grupi veština unutar vašeg poslovanja.

Kada je tiket kreiran, on postaje aktivan deo procesa rada korisničkog servisa koji definišete.

Sistem obaveštavanja u realnom vremenu obaveštava agente i supervizore o drugim kreiranim kartama, odgovorima kupaca ili dodeli osoblja.

Štaviše, kontrolna tabla Helpdesk analitike donosi izveštaje i metrike koje pomažu u proceni celokupne performansi radnog procesa – informacije kao što su nedavne karte, priliv ulaznica, status, distribucija prioriteta i performanse vašeg tima.

Ključne karakteristike

Automatski pretvara nove podatke o pošiljaocima mejlova u kontakt za pomoć

Automatski dodeljuje zahteve za mejlovima odgovarajućoj osobi ili grupi veština na osnovu fleksibilnih pravila;

Šalje i čita običan tekst ili HTML e-mail;

Sve ugrađene slike, priloge ili druge datoteke se evidentiraju i prilažu odgovarajućoj kartici za pomoć. Odlazna pošta može da sadrži više priloga, članke iz baze znanja i hiperveze na online helpdesk / bazu znanja

Kreira višestruke „profile mejlova“ za skeniranje različitih inbox-ova mejlova. Svaki profil može imati različita pravila, definisane su opcije rada i evidencije. Novi mejlovi mogu se pretvoriti u kartu za pomoć i odgovori na prethodnu poštu mogu se dodati na prethodno prijavljeni posao

Sve aktivnosti e-mejl-ova se evidentiraju za analizu i pregled

Pitajte nas

Adresa

Bulevar Arsenija Čarnojevića 94
Beograd, Srbija

Pozovite nas

+381 64 885 444 6

E-mail

marketing@phoenixmcc.com

Molimo vas da uzmete u obzir da će nam slanje e-maila na marketing@phoenixmcc.com dati vaš pristanak za obradu dostavljenih podataka, strogo u skladu sa vašim zahtevom i u skladu sa zakonskom regulativom.

Politika privatnosti - Cookie policy