MCC

Video Assistant

Uvećajte svoje korisničko iskustvo ugradnjom video zapisa, glasa, tekstualnih poruka i jednom segmentu!

Video Assistant pruža vašim klijentima lično iskustvo dok učestvuju u privatnim, end-to-end zaštićenim interaktivnim sesijama sa vašim agentima za podršku sa mobilnog uređaja, tableta ili njihovog laptopa, bez potrebe za instaliranjem ili preuzimanjem dodatnog softvera .

Dostupan je niz izveštaja za praćenje i evidentiranje svake sesije podrške, dok se posebno vodi računa o zaštiti osetljivih podataka uskladištenih tokom interaktivne sesije – i njihovom pristupu. Fotografije i video zapisi snimljeni tokom sesije čuvaju se isključivo na serveru – a prema dizajnu im mogu pristupiti ili proveriti samo agent, kupac ili nadzornici agenta.

Ostajući veran svom nasleđu u paradigmi korisničke podrške, Video Assistant daje agentu za podršku jedinstven skup alata za kontrolu toka interaktivne sesije – pokretanje sesije, zahtev za deljenje ekrana, daljinsko upravljanje kamerom, daljinsko snimanje ekrana i snimanje video zapisa . Broj procena koje je inspektor obavio u jednom danu povećan je za minimum 15% (povećana produktivnost).

Iskustvo agenta može se dodatno poboljšati dodatnim informacijama izvučenim iz istorije klijenata i drugih interakcija, dok ga praćenje i prepoznavanje lica u realnom vremenu čini idealnim za scenarije uključivanja korisnika.

Najnovija verzija Kontakt centar rešenja koristi čitav niz komunikacionih kanala za dodatno poboljšanje interaktivnog korisničkog iskustva. Marketing pristupa internetskoj platformi doveo je do povećanja broja upisanih korisnika za 7%.

Bez obzira da li tražite chatbotove sa veštačkom inteligencijom i upravljanje redovima za smanjenje troškova podrške, prediktivne kampanje za biranje brojeva sa hiljadama poziva ili video ćaskanje i deljenje ekrana za omogućavanje prodaje na daljinu, naše rešenje je vaše sve-u-jednom rešenje za kontakt centre.

Mediatel Data omogućava povećanje prodaje i usluga ugrađivanjem video zapisa, glasa, razgovora, postova na društvenim medijima, komentara.

Pitajte nas

Adresa

Bulevar Arsenija Čarnojevića 94
Beograd, Srbija

Pozovite nas

+381 64 885 444 6

E-mail

marketing@phoenixmcc.com

Molimo vas da uzmete u obzir da će nam slanje e-maila na marketing@phoenixmcc.com dati vaš pristanak za obradu dostavljenih podataka, strogo u skladu sa vašim zahtevom i u skladu sa zakonskom regulativom.

Politika privatnosti - Cookie policy